Tampere Kuplii kaipaa apuasi!

Vaikka Tampere Kupliin takana onkin osaava joukko väkeä, ei tapahtumasta tulisi mitään ilman vapaaehtoisia eli vänkäreitä. Erityisesti järjestyksenvalvojia tarvitaan väen ohjaamiseen tapahtumapaikalla. Tavoitteena on noin 40 vänkäriä, joista suurin osa on järjestyksenvalvojia. Tämän vuoksi toivomme, että vänkärillä on järjestyksenvalvojakortti, mutta kortittomille löytyy hommia myös! Vänkäreiden tulee olla vähintään 16-vuotiaita. Huomaathan, että esim. Klubin iltabileet ovat k-18!

Työvuorot ovat lauantaina ja sunnuntaina aikaväliltä la 10-18 su 11-18, ja ne ilmoitetaan tällä viikolla. Lisäksi kaikki ovat oikein tervetulleita rakentamiseen, perjantaina klo 13-18 Rupriikissa ja Werstaalla.

Palkaksi vänkärit saavat vapaan pääsyn lauantain iltabileisiin Klubille (arvo 10 euroa, k-18), ruokailun työvuoropäivinä tapahtuman aikana, taukotilat sekä tapahtuman jälkeen kaatajaisbileet eli ns. Dead Dogit (k-18), joiden paikka ja ajankohta ilmoitetaan vänkäreille myöhemmin.

Vapaamuotoiset ilmoittautumiset lähetetään Mitja Mieskolaiselle (työvoimavastaava) ja Karo Leikomaalle (tila- ja logistiikkavastaava) osoitteeseen tyovoima at tamperekuplii.fi. Laitathan ilmoitukseen mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja ikäsi. Nämä tiedot ovat pakollisia. Vuoro- ja työpistetoivomuksia saa esittää. Mikäli sinulla on järjestyksenvalvojakortti, laitathan mukaan myös jv-korttisi numeron ja henkilötunnuksen, koska Poliisi vaatii näitä tietoja meiltä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Mitjaan ja Karoon osoitteessa tyovoima at tamperekuplii.fi

Fantasiapelit
Urumi
Omoi
Genrewear
Hopeanuoli
Lybecker
Anime
Ippai
B2